July 27, 2009

SHOUT AWARD..




dah lama rasanya aku tak mencoretkan sesuatu kat blog ni..

tu yang rasa cam ade sesuatu yang tak kena..

yela sejak dua menjak ni ade je benda yang tak kena dengan hidup aku..

tapi alhamdulilah aku berjaya gak atasinya dengan pimpinan dan dorongan kawan2 yang aku sayang..

17 julai lepas aku n beberapa geng umah g shout award yang di adakan di stadium putra bukit jalil.

happening gak ler malam tu

aku dpat tiket pun dr membe aku yang dh lama kenal tapi br malam tu jumpa…

thanx tuk pojie tuk peluang yang diberikan..

memang best sangat malam tu…

best 1st pasal dapat jumpa pojie yang dah lama kenal tapi tak pernah jumpa…(comey gak *& pojjie)hehe…

hehehe…sory poje coz br sekarang kita dapat jumpa…hehe…

n best dapat jumpa mmber baru cam rizz n the geng…

mlm tu aku g dgn mmer umah yang terdiri daripada jejaka-jejaka malaya hotz…
: Shawn Manja A.K.A Wan
: Lee A.K.A Lee Cartney
: Aiman A.K.A Kenit
: Landuk

thanx guys coz memeriahkan malam tu..
memang havoc la korang…

3 comments:

DaNieL HafIz said...

memang best tgk kat situ. tp lagi best tgk kat umah. leh makan leh minum leh kutuk2 owg x dengar dan yang penting selesa gegegeg

||| PöJìé PööH ||| said...

hehehe...
nice meeting u dear..
ala Shuk pun apa kurang, kat luar lagi n ensem n gojes meh!
xtipu..

arryygatto said...

hehehe..taw takpe suh aku komenga kan...hehehe...agak2 gambo nikah aku leh join tak wei...u r my frenz...