April 23, 2010

:: K,U,R,S,U,S ::

salam guys...

kepenatan smlm pun xabis lagi now dh kena atend kelas dr pagi smpai malam...
trasa mnyesal gak aku g kursus dgn menaiki bus..
tensenny tak terkata...
bus yang sepatutny aku naiki brgerak kul 10.00 pg tapi delay plak smpai kul 12.30 tgh...
Ya Allah....hanya tuhan saja ler yang tau cmne penat n tensenny aku menunggu bus kat Klang Sentral...
dgn harga tiker rm23.40..dapat plak bus yang buruk...lagi ler buat aku tensen bagai....
huhuhuh....
dh plak bus tu gerak lmbat leh plak bus tu g ke ipoh dulu sebelom ke lumut....
perjalanan yang paling lama aku rasa dlm hidup aku...
ade ke perjalanan dari klang ke lumut memakan masa 6 jam...
huhhh...mngucap pnjang aku....

alhamdulilah aku smpai gak ke jeti lumut....
walaupun hari dh smakin gelap...
aku gagahkan juga...
yeler dh smpaikan..xkan nak balik plak kan....
naik feri kul 7.15...n mngambil masa 45 minit nak ke jeti pangkor...
so its take tyme lagi....

sesampainy ke pangkor aku duk mncari pmndu yang dkatakan akan mnunggu aku...
upany pemandu tu dah balik...
huhuhu...trpksa ler aku naik van pink tu...
dgn byran sebanyan rm20.00....n mngambil masa 20 minit gak ler....
suatu perjalanan yang paling pnjang dlm hidup aku....
n sekali lagi alhamdulilah aku selamat smpai ke Telok Dalam Pangkor Resort dlm keadaan selamat......

penat n memenatkan...
so mlm tu class strt kul 9.o0...
alhamdulilah aku dpt gak join aktiviti malam tu...
aku xkan lupakan kisah n sejarah rini....

n selamat datang ke
Kursus Multimedia ( Adobe Photoshop CS4 )
di
Telok Dalam Pangkor Resort....
pada
22 - 26 April 2010
anjuran
Jabatan Penerangan Malaysia

2 comments:

Prince said...
This comment has been removed by the author.
~dAmHa_IrKuHs~ said...

yoler....

best sngat tau...