February 17, 2009

Minggu ini...


hurmm..

minggu ni aku memang sangat bz dgn segala kerja
bukan hanya kerja yang berlambak kat pejabat tapi kerja sampingan aku sebagai seorang sukarelawan
hidup sebagai seorang sukarelawan membuatkan aku lebih mudah untuk menenang kan fikiran aku yg sntiasa bcelaru...

aku masih ingat akan pesan seseorang yang amat bmakna buat aku suatu ketika dahulu....
" sayangi dirimu itu sebelum baik n menyayangi org lain..."
hidup aku sebagai seorang sukarelawan membuatkan hati aku mudah tersentuh n mudah terasa bila sesuatu perkara terjadi...

kali ni aku nak sangat marah kat emy..
bila aku dlm kesusahan dia lak yang tak ada dsisi aku..
tapi aku xkan salahkan dia coz dia punya tanggungjawab yang perlu dilaksanakan di las vegas tu..
n aku xnak mnyusahkan dia kerna hal aku yang dianggap hal remeh...
tapi bila aku ckp aku ada mslh mula la dia cari alasan tuk dgr segala masalah aku...
walaupun aku cakap yang aku tak ada masalah...
hahaha...
emy...
emy...

emy insan yang memahami aku..
aku pun tak tau nape dia sibuk2 nak tau hal aku..
tapi yang pasti n yang aku tau...
dia ikhlas terhadap aku..
n katanya dia sayang aku...betul ke??
hahaha
tu hanya dia je la yang tau...

so this week aku cam kureng siket...
tahap kesihatan gak macam trganggu sikit..
mgkin pasal job n hal yang mmbuatkan kepala aku btambah rungsing..
aku mmikirkan gak pasal hal status kerja aku skrg ni...
aku xleh nak meletakkan harapan tinggi kat atas bahu ni ttg status kerja aku...
hanya insan yang rapat je tau camne status aku skrg..
so sekarang tgh giat mncari backup kerja yang sesuai...

wahai kwan2 lau ada kerja kosong bg tau k
hahaha
so this week gak ada kem prostar yang dbuat kat kuala selangor gak..
n kem kali ni aku nak kenakan seseorang yang pernah tikam aku dari belakang..
dia insan yang xkan aku maafkan...
n tuk kem kali ni ko akan terima padahnya...
tunggu la...
(jahatnya aku....hahaha)

so aku pun xbyk bnda nk bg tau..
aku ingin mngucapkan ribuan terima kasih kerna sngup baca dairi mingguan aku..
walaupun korang tau pe yg aku buat..
haha
so aku doakan korang semua sihat sejahtera n hepy bsama insan tsayang
huhuhu..aku gak yg single mingle...
xpela..
korang hepy aku tumpang hepi..
sapa nak jadikan aku madu dia leh je...
hahaha

salam

3 comments:

Emy said...

sorry la abg sbb emy tak dpt nak ada time abg perlukan emy huhu... mesti la nak gak dgr! sbb abg dah slalu dgr prob emy, takkan emy nak back down huhu... anyway thx abg~~!

melissa danial leong said...

uits.. sapa tikam blakang?
kejam niehh.. tikam blk~!!
meh la jd madu mel.. no 4 ok?
anyways, take care mase kem tuh..~

fairy said...

pakcik tau perasaan syuk bile nk luah tp takde org nk dgr... syuk jgn lah risau tak semua org tak sudi mendengar... masih ade org2 disekeliling syuk yg sentiasa ada wpn tak disedari kehadiran dia...
bila dh bersahabat dh jd tjwb sahabat tuk sentiasa ada disaat sahabatnya berduka...