May 18, 2009

SEKETIKA TAPI AMAT BERMAKNA

salam kalian..


terasa dah lama aku xmencoretkan sepatah dua kata dalam blog kesayangan aku ni...
mungkin masa tak berapa mengizinkan tuk aku wat coretan..
sebenarnye skrg ni pun aku masih kepenatan akibat daripada aktiviti yang berlaku rini...
dengan menempuh kesesakan lalu lintas di ibu kota kuala lumpur...
ditambah pula dengan peperiksaan yang berlaku sepanjang hari...
semua itu amat memenatkan aku..
balik dari exam sempat aku melilau sekitar ibu kota...
masa kat dewan peperiksaan lagi aku dah terpikirkan sesuatu..
aku teringat kawan lama aku yang tak pernah aku jumpa...

seronok gak exam kali ni coz dapat abis awal dari jam yang telah ditetapkan..
xtau la sama ada aku yang terlalu pandai mnjawab soklan atau soklan tu yang senang...
huhuu....xtau la keputusanye camnekan...
so berbalik kepada cerita tadi...
aku abis exam sekitar jam 3 ptg..
so nak balik umah awal lagi coz aku xbw kunci...
then aku trasa cam nak bjalan2 lak...
dgn ditemani olen bini aku yang bnama 'V'..
aku merempuh gak jalan kuala lumpur..
walaupun sesat beberapa kali...
yela kali terakhir aku drive area kl ni semasa aku 20 thn..

so dlm perjalanan tersebut aku terpandang satu logo besar yang tertulis SOGO...
then cam rasa nak g je..
n pada masa tu baru aku teringat akan perkara yang aku pikir didalam dewan exam tadi..
rupanye member aku ada kerja dsana...
so dengan pantas aku menelefon dia n btanyakan samada dia on duty or x??
then dia kata dia ada kat sana...

wa...
pe lagi...
aku pun mncari parking dsekitar pertama komplex...
n dari pertama aku berjalan kaki ke SOGO..
tu merupakan perjalanan aku ke sogo tuk pertama kalinye pada tahun ni..
sebenarnye aku xbrapa suka g sogo..
coz ada hal2 peribadi..hehe...

ni merupakan pertemuan yang pertama di adakan d SOGO..
aku dah mengenalinye lebih kurang setahun...
tapi dalam pada masa itu aku tak pernah bersua muka langsung..
hanya call, sms n ym..
tu je la perhubungan kita org...
walaupun jauh dmata tapi dekat dihati..
dia baru start keja kat kl ni..
sebelom ni beliau bertugas di johor baharu..
n kemudian berpindah ke pahang
(trsangkut lak dgn org pahang)
then ke kl pada bulan 3..

en JEFRI...
merukan insan yang aku jumpa...
melalui gambr orangnye nampak biasa je..
tapi bila bsua muka...
hurm...agak hansome gak ler...
patut ler ramai pondan2 kertu asyik mengusik dia kat opisnye tu..
xpela abg jeff...
di layan je la...
tapi jgn dlupakan org pahang tu..
hehe...

so lama gak la perbualan kita..
smpaikan ada segelintir staff kat situ asyik menjeling je...
yela jelous ada mamat hansome melawat dia..
hahaha....persaan je...
so best gak la perbualan kami...
dari hal semasa, hal peribadi sampai la kutuk mengutuk staff...
hahaha...

btw..
thnx bebanyak abg JEFF coz sudi meluang kan sedikit masa tuk bborak..
terasa cam best sesangat rini...
yela dh setahun kenal br jumpa td...
cam mimpi pun ada gak..
but its real life....

so tuk abg JEFF..
jaga diri bebaik..
keja leklok..
jgn nakal2 lak..
n 1 lagi..jgn lupa blanja mkn lau dah gaji...
hahaha...

thanx 4 that moment...
(>_<)

3 comments:

||| PöJìé PööH ||| said...

wahhhh nak kenal jugak!!
hehehehe...
lama xdgr cter syuk!!

Indah Cuma Seketika.... said...

erm... tentu hari tu...one of the happy moment of your life....selamat berbahagia...

~dAmHa_IrKuHs~ said...

mmg hapy...
but dh sekali jmpa mgkin akan jumpa lagi...
insyallah...